eu stiam k se numesc Palmieri in schimb Aurelian zice k se numeste Ochelari, asa k - raman ochelari
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foietaj (eu am folosit doar jumatate)
- 150 gr zahar
- 3-4 lingurite scortisoara
- 1 zahar vanilat
Zaharul se amesteca cu scortisoara si zahar vanilat.
Se intinde foaia de foietaj si se pune deasupra amestecul din zahar.
Il presam cu un sucitor (ca sa se lipeasca de joietaj).
Si incepem sa pliem foietajul spre centru, iar punem zahar, iar presam cu sucitor, si iar rulam foietajul.
cam asa:
Intr-un sfarsit cele 2 fasii se fac una singura, iar punem saharul si iar presam (practic foietajul va deveni presarat cu zahar din ambele parti). Si il taiem in fasiute
Asaaaaa, fasiutele le punem in tava tapetata cu hartie de copt, si le bagam la cuptor pt. sa zic 20 de min? Oricum, ii urmarim, nu-i lasam asa k se ard...
Si sa nu uit, in a 2-a poza, fasiutele stau cum ar fi "culcate", ei, atunci cand ii punem in tava trebuie sa "stea" (adica ii intoarcem pe o parte fata de cum sunt in poza...
Intr-un sfarsit si poza de final
Sunt foarte buni, foarte usor de facut si se mananca foaaaarte repede
Pofta buna
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foietaj (eu am folosit doar jumatate)
- 150 gr zahar
- 3-4 lingurite scortisoara
- 1 zahar vanilat
Zaharul se amesteca cu scortisoara si zahar vanilat.
Se intinde foaia de foietaj si se pune deasupra amestecul din zahar.
Il presam cu un sucitor (ca sa se lipeasca de joietaj).
Si incepem sa pliem foietajul spre centru, iar punem zahar, iar presam cu sucitor, si iar rulam foietajul.
cam asa:
Intr-un sfarsit cele 2 fasii se fac una singura, iar punem saharul si iar presam (practic foietajul va deveni presarat cu zahar din ambele parti). Si il taiem in fasiute
Asaaaaa, fasiutele le punem in tava tapetata cu hartie de copt, si le bagam la cuptor pt. sa zic 20 de min? Oricum, ii urmarim, nu-i lasam asa k se ard...
Si sa nu uit, in a 2-a poza, fasiutele stau cum ar fi "culcate", ei, atunci cand ii punem in tava trebuie sa "stea" (adica ii intoarcem pe o parte fata de cum sunt in poza...
Intr-un sfarsit si poza de final
Sunt foarte buni, foarte usor de facut si se mananca foaaaarte repede
Pofta buna