Fiecare gospodina cu siguranta are reteta ei de pilaf.
Eu il prepar asa, voi cum il faceti?
Calesc o ceapa si un morcov, apoi adaug carnea (de obicei pulpele superioare) acopar cu capac si o las cateva minute.
Dupa aceia, adaug orezul spalat si scurs (cam 300 de gr), amestec de cateva ori si torn deasupra 3-4 cani de apa, pun capacul si las la foc foarte mic, amestecand din cand in cand.
Cand orezul si carnea sunt facute, adaug sare, piper, cubul de patrunjel cu smantana, putin busuioc si cam atat.
Pofta buna
Eu il prepar asa, voi cum il faceti?
Calesc o ceapa si un morcov, apoi adaug carnea (de obicei pulpele superioare) acopar cu capac si o las cateva minute.
Dupa aceia, adaug orezul spalat si scurs (cam 300 de gr), amestec de cateva ori si torn deasupra 3-4 cani de apa, pun capacul si las la foc foarte mic, amestecand din cand in cand.
Cand orezul si carnea sunt facute, adaug sare, piper, cubul de patrunjel cu smantana, putin busuioc si cam atat.
Pofta buna