Pui cu ravioli
Ingrediente (pentru 4 persoane):
Mod de preparare:
Dizolvati cubul de concentrat de pasare intr-un litru de apa calda. Incingeti intr-o cratita 2 linguri de ulei si prajiti pulpele de pui la foc iute, lasandu-le sa se rumeneasca pe toate partile. Scurgeti-le, aruncati uleiul, puneti-le din nou in cratita, impreuna cu 100 ml de zeama concentrata de pasare, sare si piper si lasati-le sa fiarba incet 20 de minute.
Intre timp, incingeti uleiul ramas intr-o tigaie, puneti usturoiul tocat sa se rumeneasca, stingeti cu vin alb si lasati sa fiarba pana ce lichidul se evapora aproape de tot. Adaugati pasta de tomate si smantana si lasati-le pe foc mic, amestecand intruna.
Incingeti zeama concentrata care v-a ramas si, cand da in clocot, puneti la fiert ravioli - exact doua minute - dupa care lasati-i sa se scurga.
Incorporati in sos bucatile de pui si ravioli, lasati-le doua minute pe foc, continuand sa amestecati, presarati deasupra busuiocul taiat cu foarfeca si serviti-le imediat.
Noi am facut jumatate din cantitate si a iesit super. Am mancat-o imediat toata si am uitat sa facem poze.
Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 4 pulpe mari de pui,
- 600 g ravioli (umpluti cu spanac sau branza),
- 2 linguri pasta de tomate,
- 1 cub concentrat de pasare,
- 4 linguri ulei de masline,
- 1 lingura usturoi tocat,
- 200 ml smantana subtire,
- 100 ml vin alb sec,
- cateva frunze de busuioc,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Dizolvati cubul de concentrat de pasare intr-un litru de apa calda. Incingeti intr-o cratita 2 linguri de ulei si prajiti pulpele de pui la foc iute, lasandu-le sa se rumeneasca pe toate partile. Scurgeti-le, aruncati uleiul, puneti-le din nou in cratita, impreuna cu 100 ml de zeama concentrata de pasare, sare si piper si lasati-le sa fiarba incet 20 de minute.
Intre timp, incingeti uleiul ramas intr-o tigaie, puneti usturoiul tocat sa se rumeneasca, stingeti cu vin alb si lasati sa fiarba pana ce lichidul se evapora aproape de tot. Adaugati pasta de tomate si smantana si lasati-le pe foc mic, amestecand intruna.
Incingeti zeama concentrata care v-a ramas si, cand da in clocot, puneti la fiert ravioli - exact doua minute - dupa care lasati-i sa se scurga.
Incorporati in sos bucatile de pui si ravioli, lasati-le doua minute pe foc, continuand sa amestecati, presarati deasupra busuiocul taiat cu foarfeca si serviti-le imediat.
Noi am facut jumatate din cantitate si a iesit super. Am mancat-o imediat toata si am uitat sa facem poze.