Ingr:
- 2 oua
- 150 zahar
- 150 margarina moale
- 150 faina
- fructe la alegere
- coloranti la alegere
- esente la alegere
- glazura colorata, zahar pudra, bomboane, etc
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se freaca margarina cu zaharul, pana cand amestecul devine moale si pufos. Apoi, se adauga ouale si se amesteca bine. Dupa aceea, se cerne faina deasupra si se face un aluat moale. Adaugam coloranti, esente si amestecam bine.
In tava de briose punem hartie de prajituri si umplem formele cu amestecul pe care l-am facut, la mijloc punem o bucatica dintr-un fruct (eu am pus cate o patrime din caisa).
Briosele se tin la cuptor la 30 de minute, apoi se scot, se lasa sa se raceasca si se decoreaza dupa gust (eu am folosit glazura de lamaie, bomboane gen M&M si ornamente pentru prajituri)
So a fost incantata
- 2 oua
- 150 zahar
- 150 margarina moale
- 150 faina
- fructe la alegere
- coloranti la alegere
- esente la alegere
- glazura colorata, zahar pudra, bomboane, etc
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se freaca margarina cu zaharul, pana cand amestecul devine moale si pufos. Apoi, se adauga ouale si se amesteca bine. Dupa aceea, se cerne faina deasupra si se face un aluat moale. Adaugam coloranti, esente si amestecam bine.
In tava de briose punem hartie de prajituri si umplem formele cu amestecul pe care l-am facut, la mijloc punem o bucatica dintr-un fruct (eu am pus cate o patrime din caisa).
Briosele se tin la cuptor la 30 de minute, apoi se scot, se lasa sa se raceasca si se decoreaza dupa gust (eu am folosit glazura de lamaie, bomboane gen M&M si ornamente pentru prajituri)
So a fost incantata