Pentru ca atunci cand l-am facut era aproape miezul noptii, asa il voi si numi
Ingrediente:
1 salau de 600-700 g
2 cepe ( verzi ) - medii
1 ardei
4 linguri ulei de masline
1 lingurita rasa de delikat, vegeta...etc...
1 lingurita rasa de cimbru
100 ml de apa
Pestele se curata de solzi, se spala, i se scos maruntaiele si se taie oarecum rondele.
Se pregateste un vas de sticla termorezistent (yena) care se unge cu 2 linguri de ulei de masline.
Apoi se taie o ceapa pestisori si se aranjeaza pe fundul vasului.
Se iau cele 4 bucati de peste si se aseaza in vasul de sticla peste patul de ceapa. Acum se taie cealalta ceapa tot pestisori impreuna cu un ardei si se presara peste bucatile de peste.
Tot peste bucatile de peste se mai adauga cei 4 catei de usturoi taiati felii.
Se asezoneaza cu 1 lingurita de delikat, 1 lingurita de cimbru si 2 linguri de ulei de masline.
La sfarsit se adauga 100 ml de apa se pune capacul si se da la cumptor pentru 40 de minute la foc potrivit.
Ingrediente:
1 salau de 600-700 g
2 cepe ( verzi ) - medii
1 ardei
4 linguri ulei de masline
1 lingurita rasa de delikat, vegeta...etc...
1 lingurita rasa de cimbru
100 ml de apa
Pestele se curata de solzi, se spala, i se scos maruntaiele si se taie oarecum rondele.
Se pregateste un vas de sticla termorezistent (yena) care se unge cu 2 linguri de ulei de masline.
Apoi se taie o ceapa pestisori si se aranjeaza pe fundul vasului.
Se iau cele 4 bucati de peste si se aseaza in vasul de sticla peste patul de ceapa. Acum se taie cealalta ceapa tot pestisori impreuna cu un ardei si se presara peste bucatile de peste.
Tot peste bucatile de peste se mai adauga cei 4 catei de usturoi taiati felii.
Se asezoneaza cu 1 lingurita de delikat, 1 lingurita de cimbru si 2 linguri de ulei de masline.
La sfarsit se adauga 100 ml de apa se pune capacul si se da la cumptor pentru 40 de minute la foc potrivit.