Ingrediente pentru aluat:
- 125 g unt
- o lingurita de sare
- 250 g faina
- o lingura de apa
Ingrediente pentru crema:
- 50 g faina
- 50 g unt
- 3 oua
- 250 ml de lapte
- un kg de struguri negri si albi
Mod de preparare: aluatul se intinde intr-o forma unsa cu unt si se lasa la copt 15 minute. Crema se pune pe foc si se tine pana se ingroasa. Apoi se pune la racit si se adauga peste aluat si struguri. Se mai lasa in cuptor la foc mic timp de 30 de minute.
- 125 g unt
- o lingurita de sare
- 250 g faina
- o lingura de apa
Ingrediente pentru crema:
- 50 g faina
- 50 g unt
- 3 oua
- 250 ml de lapte
- un kg de struguri negri si albi
Mod de preparare: aluatul se intinde intr-o forma unsa cu unt si se lasa la copt 15 minute. Crema se pune pe foc si se tine pana se ingroasa. Apoi se pune la racit si se adauga peste aluat si struguri. Se mai lasa in cuptor la foc mic timp de 30 de minute.