RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Cat de sarat mancam?

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Cat de sarat mancam? Empty Cat de sarat mancam? Vin 5 Feb 2010 - 18:52

Admin

Admin
Admin
Admin

E recunoscut a mancarea fara sare, parca nici nu-i mancare si ca parca nu are niciun gust. Fiind nevoita sa-i fac fetitei un regim integral fara sare, am profitat si am mancat si eu la fel ca ea. Recunosc ca fata de ea totusi eu mai servesc si alimente cu sare. Astfel intr-o zi mi-am pus un castron de lapte cu fulgi de porumb. Cine si-ar imagina ca acesti pot contine cine stie ce sare? Daca citesti pe ingrediente descoperi totusi ca la suta de grame este un gramaj destul de mare de sodiu pe care cred ca majoritatea cerealelor il contin. Ei bine, numai dintr-o lingura, eu crae nu mai mancasem cu sare deloc vreo 2 zile, am simtit pur si simplu gustul de parca turnasem eu sare in lingura.
Mi s-a intamplat acelasi lucru si cand am facut pizza fara sare special pt Cristina, dar mie mi-am pus un ketchup dulce. Incredibil cat de sarat mi s-a parut si acesta.
Astfel ca tot gandesc ca de fapt noi nici nu ne dam seama cat de multa sare contin alimentele si cat de sarat putem manca atunci cand mai punem si noi sare in mancare.

http://www.universulfamiliei.com

2Cat de sarat mancam? Empty Re: Cat de sarat mancam? Vin 5 Feb 2010 - 19:10

Vizitato

Anonymous
Vizitator

recunosc,mie nu imi place sarat,nici baiatului,insa cu sotul e alta poveste!manaca sarat desi nu are voie..

3Cat de sarat mancam? Empty Re: Cat de sarat mancam? Vin 5 Feb 2010 - 19:13

Admin

Admin
Admin
Admin

Nasol.

Eu am crezut intotdeauna ca nu mananc sarat. De altfel aproape oricne vine si mananca la mine, mai isi pune sare in farfurie, incepand cu sotul. Totusi, asa cum faceam eu mancarea, fata de regimul hiposodat, se pare ca inclusiv eu mancam foarte sarat.

http://www.universulfamiliei.com

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum