RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Supe, cirobe si borsuri din verdeturi

3 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Supe, cirobe si borsuri din verdeturi Empty Supe, cirobe si borsuri din verdeturi Joi 22 Mai 2014 - 10:12

MNiko

MNiko
Admin
Admin

Va invit sa adunam aici o lista de retete de supe si ciorbe din verdeturi care merg facute in perioada aceasta a anului.



Ultima editare efectuata de catre MNiko in Joi 22 Mai 2014 - 10:21, editata de 1 ori

https://mniko.blogspot.com/

MNiko

MNiko
Admin
Admin

Loboda cu lapte

Ingrediente: loboda alba tanara, ceapa ( sau ceapa verde), lapte batut, ulei, o lingura de faina, sare.

Mod de preparare : se aleg frunzele de loboda cu tot cu tijele lor, dand deoparte tulpina. Se pune la foc o oala cu pana si o lingurita de sare. Cand da in clocot se adauga loboda si se fierbe bine. Apoi se scoate intr-o sita si se lasa la racit.
Se pune ulei intr-o oala si se celeste ceapa toccata marunt, apoi se adauga o lingura de faina si loboda toccata marunt. Se celeste lutin si loboda amestecand continuu si se unple oala cu laptele. daca nu aveti lapte batut puteti folosi lapte dulce, dar se mai pune in ciorba zeama de lamiae sau sare de lamaie. Se da in cateva clocote, se mai adauga dupa gust marar sau patrunjel si este gata.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



Ultima editare efectuata de catre MNiko in Vin 23 Mai 2014 - 9:05, editata de 1 ori

https://mniko.blogspot.com/

MNiko

MNiko
Admin
Admin

Stevie cu lapte:

Ingrediente: stevie, ceapa, ulei, sare, lapte

Mod de preparare: Se folosesc frunjele de stevie, alegandu-le nervurile mari de pe mijlocul frunzei. In rest se prepara in acelasi mod ca si Loboda cu lapte sarind peste pasul cu faina.

https://mniko.blogspot.com/

Corina

Corina
Admin
Admin

usor de facut...

http://www.prima-zi.blogspot.com

MNiko

MNiko
Admin
Admin

Foarte usor, Intr-o ora e gata.

https://mniko.blogspot.com/

dariana

dariana
Activ
Activ

Si eu fac ciorba de loboda dar o inacresc cu bors ! e buna si rece !

MNiko

MNiko
Admin
Admin

Stiu si eu ca se face loboda cu bors, dar din loboda rosie, nu alba. La noi se mai acreste si cu corcoduse, insa eu nu fac ca nu-mi place.

Edit: Am adaugat si o poza cu pasii de la Loboda cu lapte.

https://mniko.blogspot.com/

MNiko

MNiko
Admin
Admin

Ciorba de salata verde


Ingrediente: 2 l apa, 2 salate cu miez tare, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 catel usturoi(facultativ), 1 lingura faina, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, 2-3 linguri otet, patrunjel tocat, sare; Omleta: 150 gr. slanina afumata, 4 oua, 2 linguri lapte, sare

Mod de preparare: Morcovul, patrunjelul, ceapa si usturoiul se taie fin si se pun la fiert cu apa 1/2 ora; se strecoara, aruncindu-se zarzavatul. Intre timp se freaca galbenusurile cu faina, smintina, sarea si otetul, apoi se adauga cite putin din zeama de zarzavat strecurata, amestecind cu lingura fara intrerupere pina cind se termina toata zeama. Se pune la foc si se adauga salata, spalata bine si taiata bucati mari. Se lasa sa dea un singur clocot. Se taie slanina bucati, se prajeste in tigaie si se toarna peste ea ouale batute cu lapte si putina sare. Omleta obtinuta se taie fisii ca taiteii mari, se pune in castron, iar peste ea se toarna ciorba fierbinte.
Se serveste cu patrunjel verde tocat si presarat

Timp de preparare: 1 h

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

https://mniko.blogspot.com/

Continut sponsorizat



Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum