RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Viata de familie...

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Viata de familie... Empty Viata de familie... Dum 11 Oct 2015 - 17:40

Corina

Corina
Admin
Admin

Viata de familie... 12105953_952569208139991_3933046339637504828_n
Într-o seară când soțul unei femei vine de la muncă, găseşte soția şi fata la bucărărie.
După ce a făcut un duş, se aşează la masă.
Soția ca de obicei, îi pune ceva de mâncare într-o farfurie. Dar de data asta ia pus două turte arse.
Soțul fără a schița vreun gest, ia ceva unt şi gem, pune pe turte şi le mănâncă.
Înainte de culcare, fetița lor se duce la tatăl ei şi-l întreabă: Tati dar cum se face că ai mâncat turtele alea arse fără să reproşezi nimic la mami?
Tatăl o ia pe brațe, şi cu o voce calmă răspunde. Mami la fel ca şi mine a lucrat mult astăzi iar probabil din cauza oboselii nu a mai realizat faptul că turtele se ard. Fetița a rămas pe gânduri, dar şi-a luat noapte bună de la tatăl ei şi s-a retras în camera ei pentru somn.
În urmă tatăl se duce la soție şi-i mulțumeşte frumos pentru cina din seara aia. Mirată ea ( pentru că asta a fost prima dată când i se întâmplase aşa ceva) îl întreabă....dar chiar ți-a plăcut?
El fără ezitare îi spune: ORICE LUCRU FĂCUT DE TINE VINE DIN IUBIRE, IAR EU APRECIEZ TOTUL LA ADEVĂRATA VALOARE. IAR DACĂ CÂTEODATĂ MAI GREŞEŞTI CEVA, E TIMPUL MEU SĂ ARĂT CĂ ŞI EU TE IUBESC LA FEL DE MULT.

MORALA:

ACOLO UNDE E IUBIRE GREŞELILE NU SE MAI VĂD PENTRU CĂ DRAGOSTEA FACE TOATE LUCRURILE PERFECTE, CHIAR ŞI PE ACELEA CE PAR A FI IMPERFECTE.

http://www.prima-zi.blogspot.com

2Viata de familie... Empty Re: Viata de familie... Mier 14 Oct 2015 - 8:08

Adelina

Adelina
Veteran
Veteran

Asa este!
Am citit si eu aceasta povestioara undeva..trebuie sa apreciem ceea ce ni se ofera din toata inima
Sa petrecem clipele cu cei dragi...sa profitam de ele cat inca ii avem alaturi, pe urma poate fi prea tarziu...

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum