RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Bulz ciobanesc

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Bulz ciobanesc Empty Bulz ciobanesc Dum 2 Noi 2008 - 21:40

Admin

Admin
Admin
Admin

Bulz

Ingrediente: 300-500g malai grisat, 4 oua, 2 cutii ciuperci, 300-400g kaiser(sau sunculita), 2 linguri smantana, 300g branza de burduf, 200 g cascaval ras, 1 cescuta ulei.

Mod de preparare:

Din malai se pregateste o mamaliga nu forte tare:

Bulz ciobanesc 2926434840102714223S600x600Q85

Separat se pun ouale la fiert:

Bulz ciobanesc 2437339120102714223S600x600Q85

Ciupercile se calesc in jumatate din cantitatea de ulei, cu sare dupa gust:

Bulz ciobanesc 2672964080102714223S600x600Q85

Separat se caleste si kaiserul taiat bucatele in restul de ulei:

Bulz ciobanesc 2726254240102714223S600x600Q85

Dupa ce s-au pregatit toate cele patru ( e bine sa le puneti pe toate odata la pregatit ca sa nu pierdeti mult timp), curatati ouale de coaja si doua dintre ele se zdrobesc cu o furculita intr-un castron si se adauga peste ele smantana:

Bulz ciobanesc 2497448870102714223S600x600Q85

In amestec se adauga branza de burduf si sse omogenizeaza:

Bulz ciobanesc 2029060650102714223S600x600Q85

Se adauga si kaiserul si ciupercile(scurse de ulei) in compozitie:

Bulz ciobanesc 2583871900102714223S600x600Q85

Se unge cu unt sau ulei o tava sau un vas de tip Jena( eu am folosit uleiul rama de la kaiser). Mamaliga se taie felii si cu palmele umezite cu apa rece se modeleaza feliile de mamaliga si se tapeteaza tava:

Bulz ciobanesc 2044442500102714223S600x600Q85

Bulz ciobanesc 2781436110102714223S600x600Q85

Se toarna compozitia si apoi se acopera cu felii de mamaliga. Se taie felii celelalte oua fierte si se aseaza deasupra:

Bulz ciobanesc 2947929990102714223S600x600Q85

Bulz ciobanesc 2948173460102714223S600x600Q85

Bulz ciobanesc 2491540380102714223S600x600Q85

Se presara deasupra cascavalul ras si se baga la cuptor la foc mic pentru 15-20 minute:

Bulz ciobanesc 2323712720102714223S600x600Q85

Se poate servi singur sau in combinatie cu fripura ori frigarui cu legume si carne(Noi l-am servit cu friptura de vitel la tava)

Bulz ciobanesc 2755972920102714223S600x600Q85

Bulz ciobanesc 2834783260102714223S600x600Q85

http://www.universulfamiliei.com

2Bulz ciobanesc Empty Re: Bulz ciobanesc Lun 3 Noi 2008 - 9:20

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Arata super

3Bulz ciobanesc Empty Re: Bulz ciobanesc Lun 3 Noi 2008 - 10:42

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Arata grozav!!!
Dar pentru mine e cam complicat de facut... nu stiu cand o sa ma descurc mai bine in bucatarie... Miha cand mai vin in vizita la tine, poate iti faci pomana cu un bulz, ca si Mihaita ar fi mare amator!

4Bulz ciobanesc Empty Re: Bulz ciobanesc Lun 3 Noi 2008 - 20:16

Admin

Admin
Admin
Admin

danamir a scris:Arata super
Cam asa aratam eu ieri in bucatarie. Multumesc de aprecieri.

Miru a scris:Arata grozav!!!
Dar pentru mine e cam complicat de facut... nu stiu cand o sa ma descurc mai bine in bucatarie... Miha cand mai vin in vizita la tine, poate iti faci pomana cu un bulz, ca si Mihaita ar fi mare amator!

Miru oricand te asteptam aici si cu siguranta pregatim bulz. Mie mi se pare acum atat de usor de realizat ca as face in fiecrae zi, dar...trebuie sa ne mai gandim si la calorii.

http://www.universulfamiliei.com

Continut sponsorizat



Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum