Ingr :
- 1 kg pulpe superioare
- 1 ceapa
- 2 cutii de mazare (800gr cutia)
- 4 rosii
- 2 morcovi
- 1 leg. patrunjel
Se toaca si se caleste ceapa + morcov si rosii cubulete
Se adauga pulpele sarate si condimentate cu boia dulce + piper, si se lasa la foc mic, apoi se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba.
Cand sunt aproape gata - se pune mazarea si sa mai lasa vre-o 15 min. La sfarsit adaugam condimente dupa gust, patrunjel si mai lasam 5 min. Pofta buna!!!
preluat de pe culinar si modificat dupa gustul meu
- 1 kg pulpe superioare
- 1 ceapa
- 2 cutii de mazare (800gr cutia)
- 4 rosii
- 2 morcovi
- 1 leg. patrunjel
Se toaca si se caleste ceapa + morcov si rosii cubulete
Se adauga pulpele sarate si condimentate cu boia dulce + piper, si se lasa la foc mic, apoi se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba.
Cand sunt aproape gata - se pune mazarea si sa mai lasa vre-o 15 min. La sfarsit adaugam condimente dupa gust, patrunjel si mai lasam 5 min. Pofta buna!!!
preluat de pe culinar si modificat dupa gustul meu