RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mazare cu pui

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Mazare cu pui Empty Mazare cu pui Mier 27 Mai 2009 - 20:18

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Ingr :
- 1 kg pulpe superioare
- 1 ceapa
- 2 cutii de mazare (800gr cutia)
- 4 rosii
- 2 morcovi
- 1 leg. patrunjel

Se toaca si se caleste ceapa + morcov si rosii cubulete
Se adauga pulpele sarate si condimentate cu boia dulce + piper, si se lasa la foc mic, apoi se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba.
Cand sunt aproape gata - se pune mazarea si sa mai lasa vre-o 15 min. La sfarsit adaugam condimente dupa gust, patrunjel si mai lasam 5 min. Pofta buna!!!


Mazare cu pui P1310210

preluat de pe culinar si modificat dupa gustul meu

2Mazare cu pui Empty Re: Mazare cu pui Joi 28 Mai 2009 - 12:01

Admin

Admin
Admin
Admin

Eu fac altfel mazarea:

Ingrediente:
- carne ( piept de pui sau carne de vitel)
- 1 ceapa
- 2 cutii mazare
- 2-3 linguri bulion
- 1 lingura faina
- 1 ceasca ulei
- sare, condimente
- verdeata dupa gust

Mod de preparare:
Se caleste carnea in ulei(pana devine aurie). Daca folosesc carne de vitel pun si putina apa ca sa se patrunda mai bine sau o fierb in prealabil. Se scot bucatile de carne si in uleiul ramas se caleste ceapa tataia marunt. Se adauga mazarea si apa si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se condimenteaza dupa gust si se adauga verdeata tocata, bulionul descacut in apa rece si amestecat cu faina, apoi bucatile de carne. Se mai lasa sa fiarba 5 minute si este gata.
Se poate presara patrunjel tocat praspat peste fiecrae portie.

http://www.universulfamiliei.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum