Ingrediente:
- 500g carne tocata (porc+vita)
- 2 ardei grasi colorati diferit
- 1 paine mai veche
- 3 oua
- 1 ceapa
- 3 linguri de mustar dulce
- 150 g crema de branza cu verdeata
Intr-un castron se amesteca: carnea tocata, 1 ou, sare, piper, mustarul si jumatate din firimiturile de la paine
In celalalt castron se amesteca: cele 2 oua, ceapa tocata marunt, sare, piper, crema de branza, ardei tocat fin si cealalta jumatate din firimiturile de paine.
Pe o foaie de staniol intindem carnea iar deasupra punem amestecul din crema de branza
Rulam spre mijloc, invelim in staniol si punem la cuptor cam pt. 40 de min.
Pofta buna !!!
P.S. noi am servit-o cu piureul picant (cartofi + lapte + unt + boia dulce + usturoi)
- 500g carne tocata (porc+vita)
- 2 ardei grasi colorati diferit
- 1 paine mai veche
- 3 oua
- 1 ceapa
- 3 linguri de mustar dulce
- 150 g crema de branza cu verdeata
Intr-un castron se amesteca: carnea tocata, 1 ou, sare, piper, mustarul si jumatate din firimiturile de la paine
In celalalt castron se amesteca: cele 2 oua, ceapa tocata marunt, sare, piper, crema de branza, ardei tocat fin si cealalta jumatate din firimiturile de paine.
Pe o foaie de staniol intindem carnea iar deasupra punem amestecul din crema de branza
Rulam spre mijloc, invelim in staniol si punem la cuptor cam pt. 40 de min.
Pofta buna !!!
P.S. noi am servit-o cu piureul picant (cartofi + lapte + unt + boia dulce + usturoi)