RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Cum evoluam sau ce invatam la gradinita!

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Admin

Admin
Admin
Admin

Anul acesta Cristina face din nou dansuri in cadrul gradinitei, dar spre deosebire de anul trecut acum are o alta profesoara care pare mult mai bine organizata. M-a bucurat in primul rand ca a grupat copii dupa varsta, iar grupa Cristinei face dansuri impreuna cu grupa mijlocie-mare de la sectia maghiara.
Azi au avut a doua sedinta de dansuri din acest an si surpriza!...Cristina a venit singura la mine in seara asta si mi-a aratat ce a invatat sa danseze si a mai si cantat pe deasupra niste versuri pe care sincer le credeam niste aiureli. Era atat de vesela si incantata de ceea ce-mi arata ca am filmat-o.

Cum evoluam sau ce invatam la gradinita! Th_MVI_5938

Apoi de curiozitate am cautat pe net versurile aiurite ale Cristinei si culmea chiar am gasit din prima incercare melodia de care spunea domnisoara mea:

Acum, nu ma mai satur eu de melodia asta, atat de mult imi place.

http://www.universulfamiliei.com

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Felicitari, Cristinica!

Admin

Admin
Admin
Admin

Multumim Miru. Eu sunt foarte incantat ca pt prima data a venit acasa si mi-a aratat cateva miscari de la dansuri pe care a tinut minte sa le faca singura. Adevarul e ca si melodia e simpla si antrenanta si pt copii imposibil sa n-o indrageasca.

georgiana

georgiana
Ucenic
Ucenic

Bravo Cristina!Felicitari!

Admin

Admin
Admin
Admin

Multumim.

Dimineata la gradinita m-amintalnit si cu alti parinti care si-auinscris copii la dansuri si povesteau ca si copii lor au fost la fel de incantati aseara de sedinta de dans si chiar si doamna educatoare parea incantata. Din punctul meu de vedere asta e un punct bun pentru gradinita ca au schimbat profesoara de dans si acum au pe cineva pe care copii il apreciaza si il respecta ( spunea educatoare ca cei mici o sorbeau pur si simplu din ochi).

georgiana

georgiana
Ucenic
Ucenic

MNiko a scris:Multumim.

Dimineata la gradinita m-amintalnit si cu alti parinti care si-auinscris copii la dansuri si povesteau ca si copii lor au fost la fel de incantati aseara de sedinta de dans si chiar si doamna educatoare parea incantata. Din punctul meu de vedere asta e un punct bun pentru gradinita ca au schimbat profesoara de dans si acum au pe cineva pe care copii il apreciaza si il respecta ( spunea educatoare ca cei mici o sorbeau pur si simplu din ochi).
Ma bucur mult pentru voi!Asta conteaza cel mai mult!Daca cei mici se ataseaza de profesoara vor invata cu placere dansurile, nu o vor face din obligatie!

Admin

Admin
Admin
Admin

In week-end-ul acest mi-am propus sa lucrez mai mult cu ea pe temele de toamna (frunze, fructe, legume si flori) pt ca saptamana viitoare au evaluare conform programei afisate de doamnele educatoare. Cristina oricum abia astepta sa lucreze diferite planse sau in caietele de lucru. Saptamana asta au invatat despre florile de toamna, in special despre crizanteme si aseara m-a innebunit pur si simplu cu florile astea( si l-a engleza tot despre ele au vorbit) si nu m-a lasat sa respir pana n-am facut "lectii" cu ea. Asa ca pe la 21, aseara noi prestam lectii in caietele de lucru si lipeam crizanteme.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum