RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Placinte

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Placinte Empty Placinte Joi 16 Oct 2008 - 22:45

Admin

Admin
Admin
Admin

Placinta cu prune

Ingrediente: 800 g prune coapte, 2 pahare faina, 250 g unt, 1 pahar zahar, 2 oua, 1/2 lingurita de praf de copt, 1 lingura rom, 2 lingurite migdale, 1 lingura zahar vanilat.

Mod de preparare:

* 100 g de unt se freaca cu o jumatate de pahar de zahar, pana se obtine o spuma, apoi se adauga ouale si se amesteca pana se dizolva zaharul;
* 1 pahar de faina se amesteca cu praful de copt si cu romul, apoi se incorporeaza in compozitia de unt, zahar si oua;
* Se intinde o foaie, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se presara cu migdale;
* Prunele se spala, se inlatura samburii, apoi se taie in doua si se pun peste aluat alaturi de migdale;
* Faina ramasa, zaharul si untul se amesteca cu zaharul vanilinat, apoi se presara peste prune;
* Se coace la temp. 180 C, timp de 35 min;
* Se lasa se se raceaca, apoi se scoate din tava.

http://www.universulfamiliei.com

2Placinte Empty Re: Placinte Joi 26 Mar 2009 - 17:47

Admin

Admin
Admin
Admin

Aluat de placinta:

Ingrediente: 500g faina, 1 ou, 1 cana apa calduta, 1 ceasca ulei, 1 plic praf de copt

Se amesteca toate ingredientele pana se incorporeaza toata faina si se obtine o coc elastica(daca mai este necesar se adauga ulei). Aluatul se intinde cu sucutorul si se foloseste pentru placinta sau rulade cu fructe sau branza. Dupa ce este pus in tava se unge pe deasupra cu ulei si se baga la cuptor la foc mic.

http://www.universulfamiliei.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum