Ing:
1 kg cartofi
50 gr unt
250 gr ciuperci tip champignons
sare, piper
200 ml smantana
8 pulpe pui
1 legatura patrunjel
Se curata cartofii, se spala, se taie felii foarte subtiri. Se unge o foma rezistenta la foc cu o lingura de unt, iar cartofii se aseaza in ea.
Se spala ciupercile, se freaca bine, se taie felii. Se pun peste cartofi. Se condimenteaza cu sare si piper. Se toarna smantana peste ei.
Cuptorul se incinge la 200 gr. Pulpele se clatesc, se usuca si se pun in forma. Se condimenteaza cu sare si piper. Restul de unt se pune la carne. Se coace la nivelul de mijloc al cuptorului cca. 50 min.
Patrunjelul se clateste, se scutura de apa si se toaca marunt. Se presara peste pulpe si se serveste imediat.
P.S. N-am apucat sa fac poze dupa ce l-am scos din cuptor, caci s-a mancat imediat
Pofta buna
1 kg cartofi
50 gr unt
250 gr ciuperci tip champignons
sare, piper
200 ml smantana
8 pulpe pui
1 legatura patrunjel
Se curata cartofii, se spala, se taie felii foarte subtiri. Se unge o foma rezistenta la foc cu o lingura de unt, iar cartofii se aseaza in ea.
Se spala ciupercile, se freaca bine, se taie felii. Se pun peste cartofi. Se condimenteaza cu sare si piper. Se toarna smantana peste ei.
Cuptorul se incinge la 200 gr. Pulpele se clatesc, se usuca si se pun in forma. Se condimenteaza cu sare si piper. Restul de unt se pune la carne. Se coace la nivelul de mijloc al cuptorului cca. 50 min.
Patrunjelul se clateste, se scutura de apa si se toaca marunt. Se presara peste pulpe si se serveste imediat.
P.S. N-am apucat sa fac poze dupa ce l-am scos din cuptor, caci s-a mancat imediat
Pofta buna