Ingrediente:
2 cepe mari
2 ardei grasi
2 morcovi
1 kg de cartofi rosii
500-600 g carne de porc
ulei
bulion
o capatana usturoi
patrunjel, oregano, busuioc, curry
Se pune carnea la fiert (nu cu foarte multa apa), pana da in clocot, vreo 15 de minute.
Se toaca ceapa marunt si se pune in uleiul neincins pe aragaz. Se curata morcovul, se taie si se adauga la ceapa, impreuna cu o cantitate de apa care sa acopere ceapa si morcovul. Se pune un capac si se fierbe la foc mic.
Se curata ardeii si se adauga la ceapa si morcov.
Cand s-au inmuiat suficient legumele, se adauga carnea si cartofii taiati cubulete, se pune capacul si se lasa la foc mijlociu.
Cand sunt aproape fierte, se adauga bulionul si un catel de usturoi pisat.
La sfarsit se presara patrunjelul, busuioc, oregano, putin curry si sare dupa gust.
Pofta buna !!!
2 cepe mari
2 ardei grasi
2 morcovi
1 kg de cartofi rosii
500-600 g carne de porc
ulei
bulion
o capatana usturoi
patrunjel, oregano, busuioc, curry
Se pune carnea la fiert (nu cu foarte multa apa), pana da in clocot, vreo 15 de minute.
Se toaca ceapa marunt si se pune in uleiul neincins pe aragaz. Se curata morcovul, se taie si se adauga la ceapa, impreuna cu o cantitate de apa care sa acopere ceapa si morcovul. Se pune un capac si se fierbe la foc mic.
Se curata ardeii si se adauga la ceapa si morcov.
Cand s-au inmuiat suficient legumele, se adauga carnea si cartofii taiati cubulete, se pune capacul si se lasa la foc mijlociu.
Cand sunt aproape fierte, se adauga bulionul si un catel de usturoi pisat.
La sfarsit se presara patrunjelul, busuioc, oregano, putin curry si sare dupa gust.
Pofta buna !!!