- 8 cartofi
- 3 morcovi
- 3 fire de cabanos
- o ceapa
- 4 linguri faina
- 1 L supa de legume
- 2 linguri de unt
- 200g smantana
- 200g de branza topita cu verdeata
- patrunjel
Spalam, curatam si taiem cartofii (cubulete), iar morcovii (rondele), apoi le lasam cca 20 de min la foc mic.
Intr-o alta cratita topim untul, in care prajim carnaciorii. Adaugam ceapa tocata si le calim impreuna. Cand s-a sticlit ceapa, punem faina in ploaie. Dupa faina e randul supei si lasam sa dea in clocot.
Dupa aceia, in cratita cu cabanos - adaugam cartofii si morcovii. Lasam sa dea in clocot si adaugam smantana. Mai lasam 5 min si adaugam si branza cu verdeata + 5-10 min la foc mic si voila.
Pofta buna !!!
preluat de pe culinar
- 3 morcovi
- 3 fire de cabanos
- o ceapa
- 4 linguri faina
- 1 L supa de legume
- 2 linguri de unt
- 200g smantana
- 200g de branza topita cu verdeata
- patrunjel
Spalam, curatam si taiem cartofii (cubulete), iar morcovii (rondele), apoi le lasam cca 20 de min la foc mic.
Intr-o alta cratita topim untul, in care prajim carnaciorii. Adaugam ceapa tocata si le calim impreuna. Cand s-a sticlit ceapa, punem faina in ploaie. Dupa faina e randul supei si lasam sa dea in clocot.
Dupa aceia, in cratita cu cabanos - adaugam cartofii si morcovii. Lasam sa dea in clocot si adaugam smantana. Mai lasam 5 min si adaugam si branza cu verdeata + 5-10 min la foc mic si voila.
Pofta buna !!!
preluat de pe culinar