Ingrediente (4 persoane):
500 carne de porc
2 cepe
2 linguri ulei
4 rosii
2 ardei
6 cartofi
1 frunza de dafin
3 catei usturoi
2 lingurite boia dulce
sare, piper
Spalam carnea o uscam si o taiem in cubulete mici.
Ceapa o taiem marunt, la fel si ardeii grasi.
Cartofii taiati cubulete.
Prajim mai intai carnea in ulei.
Adaugam ceapa, acoperim si o lasam sa se inabuse.
Adaugam rosii taiate cubulete.
Acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
Dupa ce a trecut timpul, adaugam ardeii grasi, dafin si cartofii cubulete
Lasam sa fiarba inca 30 de minute la foc mic.
Cand mai are 5 minute de fiert, adaugam usturoiul taiat marunt, boia, sare si piper dupa gust.
Pofta buna !!!
preluat de pe culinar
500 carne de porc
2 cepe
2 linguri ulei
4 rosii
2 ardei
6 cartofi
1 frunza de dafin
3 catei usturoi
2 lingurite boia dulce
sare, piper
Spalam carnea o uscam si o taiem in cubulete mici.
Ceapa o taiem marunt, la fel si ardeii grasi.
Cartofii taiati cubulete.
Prajim mai intai carnea in ulei.
Adaugam ceapa, acoperim si o lasam sa se inabuse.
Adaugam rosii taiate cubulete.
Acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
Dupa ce a trecut timpul, adaugam ardeii grasi, dafin si cartofii cubulete
Lasam sa fiarba inca 30 de minute la foc mic.
Cand mai are 5 minute de fiert, adaugam usturoiul taiat marunt, boia, sare si piper dupa gust.
Pofta buna !!!
preluat de pe culinar