Igrediente:
- 3 pulpe superioare (pui)
- o ceapa
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1/4 telina
- 1 ou
- gris
Se pune carnea la fiert.
Cand este gata, se ia spuma si se adauga ceapa, morcov si pastarnac tocat si se lasa sa mai fiarba cam 10-15 min(telina am taiat-o in 2 bucati, am lasat-o sa fiarba si apoi am scos-o caci noua nu ne place telina, dar in general - se toaca cu restul legumelor).
Albusul se bate spuma, se adauga galbenusul si cateva lingurite de gris (sa iasa ca o coca).
Galustele se pun cu lingurita mica, si se mai fierb maxim 10 min.
Putin pantrujel deasupra si Pofta buna !!!
- 3 pulpe superioare (pui)
- o ceapa
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1/4 telina
- 1 ou
- gris
Se pune carnea la fiert.
Cand este gata, se ia spuma si se adauga ceapa, morcov si pastarnac tocat si se lasa sa mai fiarba cam 10-15 min(telina am taiat-o in 2 bucati, am lasat-o sa fiarba si apoi am scos-o caci noua nu ne place telina, dar in general - se toaca cu restul legumelor).
Albusul se bate spuma, se adauga galbenusul si cateva lingurite de gris (sa iasa ca o coca).
Galustele se pun cu lingurita mica, si se mai fierb maxim 10 min.
Putin pantrujel deasupra si Pofta buna !!!