Dieta de slabit dupa Paste
In perioada sarbatorilor, delicioasele preparate culinare ispitesc pe oricine. Si ca de fiecare data, foarte multe persoane atat femei, cat si barbati „se trezesc peste noapte” cu cateva kilograme in plus.
Din pacate, pentru majoritatea este extrem de dificil sa isi intre in ritm si sa isi reia modul de alimentatie obisnuit la reintoarcerea dupa sarbatori si asta pentru ca urmeaza o stare usoara de depresie usoara, denumita de psihologi: "stresul de revenire".
Daca va regasiti in aceasta situatie si sunteti in cautarea unei metode rapide care sa va scape de colaceii din jurul taliei si de sunculitele de pe coapse, atunci acordati cateva minute de atentie acestei diete care trebuie urmata cel putin o luna, pentru a pierde in jur de doua-trei kilograme:
Luni
Mic dejun: o ceasca de cafea sau de ceai neindulcit, o felie de paine prajita, un fruct si 50 g de cereale.
Pranz:supa de legume, 100 g de carne de pui (in niciun caz prajita in ulei) si un fruct.
Cina: doua rosii sau doi castraveti fara sare.
Marti
Mic dejun: o ceasca de cafea sau de ceai neindulcit, doua felii de paine prajita, 150 g de branza slaba.
Pranz: supa de legume si 100 g de salata de morcov cu telina.
Cina: doua rosii sau doi castraveti fara sare.
Miercuri
Mic dejun: un pahar cu lapte, un mar si 150 g fructe (la alegere).
Pranz: 100 g cartofi fierti, un morcov si 100 g de peste fript.
Cina: 100 g orez fiert si un pahar lapte.
Joi
Mic dejun: o ceasca de cafea sau de ceai neindulcit, o felie de paine si 30 g de branza de vaci.
Pranz: 150 g orez fiert, 100 g carne slaba preparata la gratar si un mar.
Cina: 2 cartofi fierti si 50 g de branza
Vineri
Mic dejun: un pahar de lapte, 50 g de branza de vaci si o banana.
Pranz: salata de varza cruda, o felie de paine prajita, 100 g de carne de vita preparata la gratar.
Cina: 100 g orez fiert, doua felii de paine prajita si un pahar de suc de portocale.
Sambata
Mic dejun: o ceasca de cafea, doua legume sau doua fructe si o felie de paine prajita.
Pranz: 2 cartofi, 2 morcovi, 50 g de cascaval si un mar.
Cina: 100 g de fasole verde, 100 g branza slaba si un fruct.
Duminica
Mic dejun: 200 ml lapte, doua felii de paine prajita si un fruct.
Pranz: 200 g carne slaba gratar, doi cartofi fierti si un pahar cu suc natural.
Cina: 100 g orez fiert, o felie de paine si un mar.
Sursa
In perioada sarbatorilor, delicioasele preparate culinare ispitesc pe oricine. Si ca de fiecare data, foarte multe persoane atat femei, cat si barbati „se trezesc peste noapte” cu cateva kilograme in plus.
Din pacate, pentru majoritatea este extrem de dificil sa isi intre in ritm si sa isi reia modul de alimentatie obisnuit la reintoarcerea dupa sarbatori si asta pentru ca urmeaza o stare usoara de depresie usoara, denumita de psihologi: "stresul de revenire".
Daca va regasiti in aceasta situatie si sunteti in cautarea unei metode rapide care sa va scape de colaceii din jurul taliei si de sunculitele de pe coapse, atunci acordati cateva minute de atentie acestei diete care trebuie urmata cel putin o luna, pentru a pierde in jur de doua-trei kilograme:
Luni
Mic dejun: o ceasca de cafea sau de ceai neindulcit, o felie de paine prajita, un fruct si 50 g de cereale.
Pranz:supa de legume, 100 g de carne de pui (in niciun caz prajita in ulei) si un fruct.
Cina: doua rosii sau doi castraveti fara sare.
Marti
Mic dejun: o ceasca de cafea sau de ceai neindulcit, doua felii de paine prajita, 150 g de branza slaba.
Pranz: supa de legume si 100 g de salata de morcov cu telina.
Cina: doua rosii sau doi castraveti fara sare.
Miercuri
Mic dejun: un pahar cu lapte, un mar si 150 g fructe (la alegere).
Pranz: 100 g cartofi fierti, un morcov si 100 g de peste fript.
Cina: 100 g orez fiert si un pahar lapte.
Joi
Mic dejun: o ceasca de cafea sau de ceai neindulcit, o felie de paine si 30 g de branza de vaci.
Pranz: 150 g orez fiert, 100 g carne slaba preparata la gratar si un mar.
Cina: 2 cartofi fierti si 50 g de branza
Vineri
Mic dejun: un pahar de lapte, 50 g de branza de vaci si o banana.
Pranz: salata de varza cruda, o felie de paine prajita, 100 g de carne de vita preparata la gratar.
Cina: 100 g orez fiert, doua felii de paine prajita si un pahar de suc de portocale.
Sambata
Mic dejun: o ceasca de cafea, doua legume sau doua fructe si o felie de paine prajita.
Pranz: 2 cartofi, 2 morcovi, 50 g de cascaval si un mar.
Cina: 100 g de fasole verde, 100 g branza slaba si un fruct.
Duminica
Mic dejun: 200 ml lapte, doua felii de paine prajita si un fruct.
Pranz: 200 g carne slaba gratar, doi cartofi fierti si un pahar cu suc natural.
Cina: 100 g orez fiert, o felie de paine si un mar.
Sursa