preluat de pe culinar si modificat de mine
Ingrediente:
- 500 gr carne tocata
- 1 conserva de ciuperci
- 3 linguri faina
- 250 gr smantana
- 1 ou
- 2 legaturi marar
- margarina
- 1 ceapa
- miezul sfertului de paine
Ceapa se taie marunt si se caleste in margarina, cand capata o culoare aurie, se adauga si ciupercile din conserva. Se mai lasa vre-o 5-10 min si se adauga 2 pahare de apa. Lasam sa dea cateva clocote, dupa care incepem sa punem perisoarele (amestec de carne, ou, piper, sare si paine).
Cat perisoarele fierb - facem sosul: faina + smantana + un polonic de zeama din cratitza
Adaugam sosul, amestecam cu grija si lasam sa scada. Cand a scazut suficient, adaugam mararul tocat, mai dam un clocot si gata !!! Noi am servit-o cu piure
Nici nu pot sa va spun cat de bun a iesit, mai ales k sunt o mare fan-a a sosului alb !!!
Ingrediente:
- 500 gr carne tocata
- 1 conserva de ciuperci
- 3 linguri faina
- 250 gr smantana
- 1 ou
- 2 legaturi marar
- margarina
- 1 ceapa
- miezul sfertului de paine
Ceapa se taie marunt si se caleste in margarina, cand capata o culoare aurie, se adauga si ciupercile din conserva. Se mai lasa vre-o 5-10 min si se adauga 2 pahare de apa. Lasam sa dea cateva clocote, dupa care incepem sa punem perisoarele (amestec de carne, ou, piper, sare si paine).
Cat perisoarele fierb - facem sosul: faina + smantana + un polonic de zeama din cratitza
Adaugam sosul, amestecam cu grija si lasam sa scada. Cand a scazut suficient, adaugam mararul tocat, mai dam un clocot si gata !!! Noi am servit-o cu piure
Nici nu pot sa va spun cat de bun a iesit, mai ales k sunt o mare fan-a a sosului alb !!!