Reteta preluata de pe culinar.ro
Ingrediente:
- 500 gr carne tocata
- 2 cepe
- 3 legaturi marar
- 2 oua
- bulion
- 3 linguri faina
Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte.)
Carnea se amesteca cu ceapa ramasa (taiata marunt), cu ouale, putina faina, sare dupa gust.
Se fac perisoare mai mari.
Se pun peste marar si se fierb.
Amestecam o lingura de faina cu putin sos in care au fiert perisoarele si se toarna inapoi in cratita (pentru a ingrosa sosul).
Se da cratita la cuptor pentru 15-20 min, cat sa mai scada sosul si sa se rumeneasca deasupra.
Se serveste cu piure sau cu paste
Pofta buna !!!
Ingrediente:
- 500 gr carne tocata
- 2 cepe
- 3 legaturi marar
- 2 oua
- bulion
- 3 linguri faina
Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte.)
Carnea se amesteca cu ceapa ramasa (taiata marunt), cu ouale, putina faina, sare dupa gust.
Se fac perisoare mai mari.
Se pun peste marar si se fierb.
Amestecam o lingura de faina cu putin sos in care au fiert perisoarele si se toarna inapoi in cratita (pentru a ingrosa sosul).
Se da cratita la cuptor pentru 15-20 min, cat sa mai scada sosul si sa se rumeneasca deasupra.
Se serveste cu piure sau cu paste
Pofta buna !!!