- 500 gr kg de carne tocata amestec
- un morcovi
- o radacina de patrunjel
- 2 pumni de orez
- 1 ou
- o ceapa
- 3-4 rosii (sau bulion)
- 4 cartofi
- bors
- patrunjel, leustean, sare, piper, etc.
Ceapa se taie marunt si se caleste, se adauga morcovul taiat in prealabil si rosii cubulete. Totul se caleste vre-o 10 min, se adauga apa (cam cata ciorba v-ar placea sa iasa) si se lasa sa fierba.
Cartofii se spala, se curata, se taie cubulete si se adauga la ciorba. Dupa ce au fiert, adaugam si perisoare (1 ou + carne + ceapa tocata + sare + piper + orez). Ii lasam sa fiarba la foc mic pana sunt gata. Adaugam borsul (dupa gust), patrunjel si leustean tocat, dregem cu 1 ou si putina smantana (eu am dres doar cu ou), mai lasam 5 min si inchidem focul.
Pofta buna !!!
- un morcovi
- o radacina de patrunjel
- 2 pumni de orez
- 1 ou
- o ceapa
- 3-4 rosii (sau bulion)
- 4 cartofi
- bors
- patrunjel, leustean, sare, piper, etc.
Ceapa se taie marunt si se caleste, se adauga morcovul taiat in prealabil si rosii cubulete. Totul se caleste vre-o 10 min, se adauga apa (cam cata ciorba v-ar placea sa iasa) si se lasa sa fierba.
Cartofii se spala, se curata, se taie cubulete si se adauga la ciorba. Dupa ce au fiert, adaugam si perisoare (1 ou + carne + ceapa tocata + sare + piper + orez). Ii lasam sa fiarba la foc mic pana sunt gata. Adaugam borsul (dupa gust), patrunjel si leustean tocat, dregem cu 1 ou si putina smantana (eu am dres doar cu ou), mai lasam 5 min si inchidem focul.
Pofta buna !!!