RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Varza cu carne de porc

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Varza cu carne de porc Empty Varza cu carne de porc Joi 24 Sept 2009 - 15:27

Vizitato

Anonymous
Vizitator

o varza de marime medie
1 kg de carne de porc
2 gogosari (sau ardei grasi)
2 cepe
2 morcovi mai mici
2-3 linguri bulion
patrunjel, marar
frunze dafin
sare, piper, delikat

Se va taia carnea in bucati mai mici si se va pune la fiert. Cand incepe sa fiarba, se va lua spuma de deasupra. In acest timp se va taia varza, fie folosim o razatoare, fie la robotul de bucatarie (sau asemeni unei cepe, taiem cu cutitul foarte marunt, ca pentru o salata).
Asadar, cand carnea a ramas fara spuma, adaugam si varza marunta. O ceapa o vom taia si cali in ulei separat, adaugandu-se spre final si gogosarii taiati apoi bulionul. Cealalta ceapa, gogosarul ramas si morcovii vor fi taiati si pusi in oala cu varza.Se va adauga si ceapa calita.
Sfatul meu e sa fierbeti cu oala acoperita si apa nu foarte multa, cat sa acopere varza si carnea. Nu uitati sa puneti si putina sare, piper (puteti folosi si piper boabe) si cateva frunze de dafin uscate, din comert. Cand carnea e fiarta si varza prinde a se lega, adaugati si verdeata tocata marunt si inchideti focul.



Varza cu carne de porc P1330532

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum