RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Preparate din spanac

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Preparate din spanac Empty Preparate din spanac Lun 13 Oct 2008 - 22:58

Admin

Admin
Admin
Admin

Spanac cu ciuperci:


Ingrediente: 1 kg spanac, 1 cutie de ciperci, 1 ceapa, 1 ceasca ulei, 1 lingura faina, usturoi granulat sau cativa catei de usturoi pisati, condimente(oregano, busuioc, piper, maghiran, rozmarin), sare

Mod de preparare: Spanacul se spala, se curata de codite si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Cand este fiert, se scoate, se lasa la scurs si se toaca marunt. Separat, se toaca ceapa si se caleste in ulei incins. Cand devine sticloasa se adauga cipercile din cutie, scurse, si se calesc impreuna inca 5-10 minute, apoi se adauga spanacul. Se completeaza din cand in cand cu apa in care a fiert spanacul sau apa rece. Se adauga usturoiul, sarea si condimente dupa gust si se mai fierbe la foc mic inca 15 minute amestecand sa nu se lipeasca. Se desface faina intr-o cana de apa, se adauga in mancare si se mai fierbe inca 5-10 minute.
Se poate servi simpu, sau ca garnitura la friptura sau cu bucati de kaiser prajit.

Tips: Pentru cine doreste, se poate adauga la sfarsit si o lingura de bulion sau rosii decojite.

http://www.universulfamiliei.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum