Pastrav cu legume la cuptor
Ingrediente :
• 1 pastrav potrivit,
• 5 ciuperci proaspete,
• 3 cartofi,
• 2 morcovi,
• 1 ceapa,
• 1 rosie,
• 1 lamaie,
• 1 pahar vin alb
• sare piper,
• rozmarin proaspat/uscat
• patrunjel verde
Mod de preparare :
Se ia pestele,se curata si se spala,se condimenteaza cu sare si piper,iar la urma se stropeste cu lamaie.Legumele se spala,se curata si se taie cuburi. Cu ciupercile taiate se umple pastravul. Intr-o tava se pune putin unt in mijloc pestele iar pe margini legumele. Se pune peste ele vinul, rozmarin un praf de sare si piper. Se tin la cuptor cca 40 min la temp de 150 -170 grade. Se serveste decorat patrunjel verde taiat marunt.
Ingrediente :
• 1 pastrav potrivit,
• 5 ciuperci proaspete,
• 3 cartofi,
• 2 morcovi,
• 1 ceapa,
• 1 rosie,
• 1 lamaie,
• 1 pahar vin alb
• sare piper,
• rozmarin proaspat/uscat
• patrunjel verde
Mod de preparare :
Se ia pestele,se curata si se spala,se condimenteaza cu sare si piper,iar la urma se stropeste cu lamaie.Legumele se spala,se curata si se taie cuburi. Cu ciupercile taiate se umple pastravul. Intr-o tava se pune putin unt in mijloc pestele iar pe margini legumele. Se pune peste ele vinul, rozmarin un praf de sare si piper. Se tin la cuptor cca 40 min la temp de 150 -170 grade. Se serveste decorat patrunjel verde taiat marunt.