Ingrediente:
Blatul:
4 albusuri,
100 gr zahar
Crema 1:
fulgi de cocos
bunica de cioco
500ml lapte
Crema 2:
zeama + coaja de la o lamaie
budinca de frisca (sau vanilie, sau lamaie)
500 ml lapte
Se bat albusurile fara zahar, cind s-au facut spuma, se pune cite o lingura de zahar pana se termina tot zaharul
Bezeaua se intinde pe hartie de copt sub forma de 2 discuri egale
Se coace la foc foarte mic timp de o ora
Se prepara budinca dupa cum este scris pe ambalaj si se adauga:
- la cea de cioco - fulgi de cocos
- la cea de frisca - zeama + coaja de la o lamaie
Se pune primul blat, se unge cu budinca de cioci, se pune al 2-lea blat si se unde cu budinca de frisca.
Fiecare orneaza cum vrea (eu am pus cateva bilute de pepene galben)
Pofta buna
P.S. asa trebuie sa stea albusurile
Blatul:
4 albusuri,
100 gr zahar
Crema 1:
fulgi de cocos
bunica de cioco
500ml lapte
Crema 2:
zeama + coaja de la o lamaie
budinca de frisca (sau vanilie, sau lamaie)
500 ml lapte
Se bat albusurile fara zahar, cind s-au facut spuma, se pune cite o lingura de zahar pana se termina tot zaharul
Bezeaua se intinde pe hartie de copt sub forma de 2 discuri egale
Se coace la foc foarte mic timp de o ora
Se prepara budinca dupa cum este scris pe ambalaj si se adauga:
- la cea de cioco - fulgi de cocos
- la cea de frisca - zeama + coaja de la o lamaie
Se pune primul blat, se unge cu budinca de cioci, se pune al 2-lea blat si se unde cu budinca de frisca.
Fiecare orneaza cum vrea (eu am pus cateva bilute de pepene galben)
Pofta buna
P.S. asa trebuie sa stea albusurile