RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Sa slabim mancand bine cu dieta lui Michel Montignac

2 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Vizitato

Vizitator

Multumesc, Gabitza!

A venit Ruxi la mine si impreuna am gatit numai chestii permise, asa ca pot spune ca m-am apucat si eu!

Admin

Admin
Admin
Admin

Ce ma bucur. Ruxi, sa ai grija sa manace ce trebuie acum la inceput ca apoi o sa se tina ea de regim. Va doresc succes sa rezistati tentatiilor si la nunta.

http://www.universulfamiliei.com

Admin

Admin
Admin
Admin

Intrebare: cum e vazut consumul de paine de aceasta dieta? Recunosc ca n-am mai citit nimic din carte si nu mai stiu ce e permis si ce nu. Insa faptul ca am inceput sa pun cate un pic pe mine ma face sa-mi amintesc totusi de dieta.

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Miha, Montignac nu interzice decat consumul de paine alba, paste albe si mai ales produsele de patiserie. El recomanda a se manca numai paine integrala, graham etc. in cadrul unei mese glucidice, adica cu branza de vaci degresata sau iaurt degresat sau frecata cu usturoi si rosii (bruschete) etc. Painea nu se poate combina cu alimente lipidice.

Admin

Admin
Admin
Admin

Miru merci de info. Caut de multisor sa gasesc faina neagra ca sa-mi fac singura painea. Am gasit o singura data intr-un hipermarchet si cum o termin pe asta alba care o am acum o sa ma duc sa ma aprovizionez cu faina neagra.

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Draga Miha, chiar daca nu poti tine regimul din cauza sarcinii, poti sa incerci sa elimini pe cat posibil dulciurile, fainosasele si cartofii, sa mananci doar dimineata paine neagra sau graham, astfel incat sa iei cat mai putin in greutate.
Mie imi pare rau ca nu am avut mai multa grija in sarcina, acum as fi avut mai putin de dat jos acum. Cat am avut un pic de grija nu m-am ingrasat asa de tare, dar cand am vazut ca stau bine cu greutatea am inceput sa mananc dulciuri si astfel am ajuns sa iau 17 kilograme

Eu ma tin de regim, dar trebuie sa recunosc ca am pecit-o vreo doua zile. O data cand am venit de la Bucuresti, ca se facuse vreo patru si nu mancasem decat dimineata si am mancat covrigi si biscuiti pe drum.
Apoi a doua zi am avut de umblat cu diverse si nu aveam mancare gatita acasa si am fost la pizza cu sotul.

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Bravo, Ruxi, tine-te de regim, deja se vad rezultatele!

Eu il tin lejer, ca de faza doi, si am dat jos cam 1 kg.

Admin

Admin
Admin
Admin

Miru, Ruxi felicitari.

Eu incerc sa am destul de multa grija cu ceea ce manac. Din pacate pofetele isi spun cuvantul destul de mult in aceasta sarcina, iar ceea ce poftesc cel mai mult sunt : ciocolata, cartofii prajiti si fructele. Deocamdata stau insa bine cu kilogramele. Nu am mai slabit deloc de aproape o lune, dar nici n-am inceput sa iau in greutate decat vreo cateva ute de grame. Nu pot sa-mi dau seama acum mai ales ca la nunta din week-end am mancat de toate si cu un program de masa haotic.

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Revin sa va impartasesc rezultatele!
Am dat jos 5,5 kilograme in mai putin de doua luni!
Inca 3 kilograme si ajung la greutatea de dinainte de sarcina!

Admin

Admin
Admin
Admin

Bravo Ruxi. Astea da vesti minunate!.

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Felicitari, Ruxi, eu iti fac galerie tie, daca eu tot nu reusesc sa ma tin de treaba...

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Fetelor,nu vreau sa va descurajez dar eu nu tin nici un regim si am slabit patru kg in doua saptamani..e drept mananc paine foarte putina ..si prajeli aproape deloc.. si sosuri cat mai rar cu putinta...si cu dulciurile am declarat razboi,cat mai putine..
felicitari mamicilor! Mihaela lasa ca vei slabi dupa nastere,eu pusesem 28 de kg..in plus..succes!

georgiana

georgiana
Ucenic
Ucenic

MNiko a scris:Miru merci de info. Caut de multisor sa gasesc faina neagra ca sa-mi fac singura painea. Am gasit o singura data intr-un hipermarchet si cum o termin pe asta alba care o am acum o sa ma duc sa ma aprovizionez cu faina neagra.
Mihaela faina neagra este tot ca cea alba?Eu am vazut in supermarket tarate de grau si tarate de secara?Sunt bune pentru paine?Erau la raionul cu alimente ecologice!

Vizitato

Anonymous
Vizitator

cretu carmen a scris:Fetelor,nu vreau sa va descurajez dar eu nu tin nici un regim si am slabit patru kg in doua saptamani..e drept mananc paine foarte putina ..si prajeli aproape deloc.. si sosuri cat mai rar cu putinta...si cu dulciurile am declarat razboi,cat mai putine..

Pai si tu tii regim... dar fara sa stii. Regimul Montignac nu e foarte departe de regimul tau alimentar!

Admin

Admin
Admin
Admin

georgiana a scris:
MNiko a scris:Miru merci de info. Caut de multisor sa gasesc faina neagra ca sa-mi fac singura painea. Am gasit o singura data intr-un hipermarchet si cum o termin pe asta alba care o am acum o sa ma duc sa ma aprovizionez cu faina neagra.
Mihaela faina neagra este tot ca cea alba?Eu am vazut in supermarket tarate de grau si tarate de secara?Sunt bune pentru paine?Erau la raionul cu alimente ecologice!

Acum am vazut mesajul tau. Taratele de grau eu le cumparam sa fac bors. Stiu ca se face paine cu tarate de grau sau de secara, dar cred ca trebuie si faina pt asta. Nu am vazut efectiv cum arata faina neagra, ci doar painea din faina neagra.

georgiana

georgiana
Ucenic
Ucenic

Si crezi ca va iesi paine din taratele acelea?Ma gandeam sa le amestec cu fulgi de germeni de grau!O fi bun?

Admin

Admin
Admin
Admin

Nu stiu ce sa zic despre asta Georgiana. N-am facut niciodata nimic decat din paine alba. Taratele de grau la care ma gandesc eu nu pot fi facute aluat decat in amestec cu faina.
Am mancat paine cu tarate de secara si se simtea ceva mai mare prin paine, banuisc ca taratele.

georgiana

georgiana
Ucenic
Ucenic

o sa incerc!Sa vad ce iese!

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Si eu cred ca taratele se amesteca cu faina ca sa iasa paine.
Faina neagra cred ca este cea de la tara, faina necernuta, dar nu sunt sigura. O sa mai intreb ca si eu m-am gandit sa fac in casa ca sa fiu sigura ca nu contine "prostii"

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Eu am 2 luni de regim si 6 kilograme mai putin. Slabeam mai mult daca nu raceam. M-am tratat si cu miere si cu sirop de brad, asa ca am cam calcat stramb, dar bine ca mi-a trecut!
Ce este bine e ca alaptez in continuare, regimul nu mi-a afectat lactatia si sunt hotarata sa tin regimul pana imi recapat vechea mea silueta de "viespe".

georgiana

georgiana
Ucenic
Ucenic

ruxi a scris:Eu am 2 luni de regim si 6 kilograme mai putin. Slabeam mai mult daca nu raceam. M-am tratat si cu miere si cu sirop de brad, asa ca am cam calcat stramb, dar bine ca mi-a trecut!
Ce este bine e ca alaptez in continuare, regimul nu mi-a afectat lactatia si sunt hotarata sa tin regimul pana imi recapat vechea mea silueta de "viespe".
Bravo Ruxi!Eu am 3 kg de care vreau sa scap definitiv, asa ca nu mai mananc paine deloc!Incerc sa vad daca reusesc sa fac paine din tarate de grau sau de secara cu germeni de grau!

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Spor la slabit si tie Georgiana. Sa ne spui si noua ce iese.
In Montignac ai voie paine (numai neagra, graham sau secara, fara ulei sau alte grasimi) doua felii dimineata, daca mananci masa glucidica. Eu iau paine de secara sau graham din comert, dar nu prea stii ce contine exact.

Admin

Admin
Admin
Admin

ruxi a scris:Si eu cred ca taratele se amesteca cu faina ca sa iasa paine.
Faina neagra cred ca este cea de la tara, faina necernuta, dar nu sunt sigura. O sa mai intreb ca si eu m-am gandit sa fac in casa ca sa fiu sigura ca nu contine "prostii"

Tot la faina asta facuta la morile de la tara m-am gandit si eu ca ar fi cea neagra.

ruxi a scris:Eu am 2 luni de regim si 6 kilograme mai putin. Slabeam mai mult daca nu raceam. M-am tratat si cu miere si cu sirop de brad, asa ca am cam calcat stramb, dar bine ca mi-a trecut!
Felicitari pentru reusita regmului.
georgiana a scris:
Bravo Ruxi!Eu am 3 kg de care vreau sa scap definitiv, asa ca nu mai mananc paine deloc!Incerc sa vad daca reusesc sa fac paine din tarate de grau sau de secara cu germeni de grau!
Spor la tinerea dietei si sa reusesti sa scapi de surplus cat mai repede.

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Bravo, Ruxi, excelent!

Admin

Admin
Admin
Admin

Ruxi, am o rugaminte la tine daca tot te-ai tinut de acest regim. Ne poti da niste retete de mancare facute de tine dupa principiile acestei diete?

Vizitato

Anonymous
Vizitator

Sigur, Miha!
O sa incep cu bors de salata.
Eu am pus jumatate de radacina de patrunjel, doi ardei grasi, o ceapa mare, toate astea le-am tocat si le-am calit in putin ulei si apoi am pus apa peste. Peste am pus doua salate taiate fasii la fiert.
Separat am prajit in putin ulei cam 3-400 gr. kaiser afumat, am facut omleta din 3 oua, pe care am taiat-o bucati si impreuna cu kaiserul am pus-o peste salata la fiert. Am adaugat 4-5 catei de usturoi zdrobiti. Am dres-o cu ou si smantana si am acrit-o cu bors si la final am adaugat leustean tocat.
Reteta originala era cu slanina in loc de kaiser, dar noi preferam cu kaiser.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum