Multumesc, Gabitza!
A venit Ruxi la mine si impreuna am gatit numai chestii permise, asa ca pot spune ca m-am apucat si eu!
A venit Ruxi la mine si impreuna am gatit numai chestii permise, asa ca pot spune ca m-am apucat si eu!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mihaela faina neagra este tot ca cea alba?Eu am vazut in supermarket tarate de grau si tarate de secara?Sunt bune pentru paine?Erau la raionul cu alimente ecologice!MNiko a scris:Miru merci de info. Caut de multisor sa gasesc faina neagra ca sa-mi fac singura painea. Am gasit o singura data intr-un hipermarchet si cum o termin pe asta alba care o am acum o sa ma duc sa ma aprovizionez cu faina neagra.
cretu carmen a scris:Fetelor,nu vreau sa va descurajez dar eu nu tin nici un regim si am slabit patru kg in doua saptamani..e drept mananc paine foarte putina ..si prajeli aproape deloc.. si sosuri cat mai rar cu putinta...si cu dulciurile am declarat razboi,cat mai putine..
georgiana a scris:Mihaela faina neagra este tot ca cea alba?Eu am vazut in supermarket tarate de grau si tarate de secara?Sunt bune pentru paine?Erau la raionul cu alimente ecologice!MNiko a scris:Miru merci de info. Caut de multisor sa gasesc faina neagra ca sa-mi fac singura painea. Am gasit o singura data intr-un hipermarchet si cum o termin pe asta alba care o am acum o sa ma duc sa ma aprovizionez cu faina neagra.
Bravo Ruxi!Eu am 3 kg de care vreau sa scap definitiv, asa ca nu mai mananc paine deloc!Incerc sa vad daca reusesc sa fac paine din tarate de grau sau de secara cu germeni de grau!ruxi a scris:Eu am 2 luni de regim si 6 kilograme mai putin. Slabeam mai mult daca nu raceam. M-am tratat si cu miere si cu sirop de brad, asa ca am cam calcat stramb, dar bine ca mi-a trecut!
Ce este bine e ca alaptez in continuare, regimul nu mi-a afectat lactatia si sunt hotarata sa tin regimul pana imi recapat vechea mea silueta de "viespe".
ruxi a scris:Si eu cred ca taratele se amesteca cu faina ca sa iasa paine.
Faina neagra cred ca este cea de la tara, faina necernuta, dar nu sunt sigura. O sa mai intreb ca si eu m-am gandit sa fac in casa ca sa fiu sigura ca nu contine "prostii"
Felicitari pentru reusita regmului.ruxi a scris:Eu am 2 luni de regim si 6 kilograme mai putin. Slabeam mai mult daca nu raceam. M-am tratat si cu miere si cu sirop de brad, asa ca am cam calcat stramb, dar bine ca mi-a trecut!
Ce este bine e ca alaptez in continuare, regimul nu mi-a afectat lactatia si sunt hotarata sa tin regimul pana imi recapat vechea mea silueta de "viespe".
Spor la tinerea dietei si sa reusesti sa scapi de surplus cat mai repede.georgiana a scris:
Bravo Ruxi!Eu am 3 kg de care vreau sa scap definitiv, asa ca nu mai mananc paine deloc!Incerc sa vad daca reusesc sa fac paine din tarate de grau sau de secara cu germeni de grau!
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4
RE-CREATIV » Cuplu, casnicie, familie » Diete » Sa slabim mancand bine cu dieta lui Michel Montignac
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum