RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Retete aperitive

4 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Retete aperitive Empty Retete aperitive Mar 3 Iun 2014 - 23:35

MNiko

MNiko
Admin
Admin

Retete pentru aperitive

https://mniko.blogspot.com/

2Retete aperitive Empty Re: Retete aperitive Mar 3 Iun 2014 - 23:38

MNiko

MNiko
Admin
Admin

Snitere de ciuperci:

Ingrediente: ciperci, oua, lapte, faina, ulei

Preparare: se taie cipercile felii:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Din oua, lapte si faina se prepara un aluat ca de clatite:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Se trec feliile de ciperci prin acest aluat si se prajesc in ulei incins

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Se scot pe un prosop de hartie sau intr-o strecuratoare pt a elimina surpusul de ulei:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Se pot servi atat calde cat si reci.

Pofta buna!

https://mniko.blogspot.com/

3Retete aperitive Empty Re: Retete aperitive Mier 4 Iun 2014 - 13:46

Camelia

Camelia
Moderator global
Moderator global

Bune,bune...

4Retete aperitive Empty Re: Retete aperitive Mier 4 Iun 2014 - 13:50

MNiko

MNiko
Admin
Admin

S-au terminat imediat Camelia.

https://mniko.blogspot.com/

5Retete aperitive Empty Re: Retete aperitive Mier 4 Iun 2014 - 14:03

Camelia

Camelia
Moderator global
Moderator global

Te cred Miha,sunt f.f.f. bune facea si mama.....ii placeau tare mult......

6Retete aperitive Empty Re: Retete aperitive Mier 4 Iun 2014 - 14:08

coca

coca
Activ
Activ


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Rulada de cascaval

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Este un aperitiv deosebit si se face relativ usor.
Ingrediente

  • 1 bucata Ementaler (cam 300g)
  • 150g sunca presata
  • o jumatate ardei gras rosu
  • 2 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] fierte tari
  • 100g branza topita
  • 100g unt moale
  • o ceapa mica
  • 4 catei de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
  • [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] verde
  • [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
  • [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


  • [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Portii: 8
  • [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Timp de preparare: sub 60 minute

Mod de preparare reteta Rulada de cascaval
Rulada are un gust mai special cu Ementaler, dar se poate face si cu cascaval Hohland Clasic, o bucata de 300g.
Cum procedam: bucata de cascaval o introducem intr-un vas cu apa clocotita, cu ambalaj cu tot, asa cum este ea, in vid. Acoperim vasul si lasam 15-20 minute.
In acest timp pregatim umplutura. Amestecam intr-un bol sunca taiata cubulete, ardeiul gras tot cubulete, ouale date pe razatoarea mare, ceapa si usturoiul tocate fin, patrunjelul tocat marunt, branza topita si untul moale. Condimentam dupa gust cu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Asezam pe masa o folie alimentara sau un celofan, scoatem cascavalul din ambalaj si il intindem cu ajutorul unui sucitor, pana obtinem o foaie dreptunghiulara cu grosimea de 0,5 cm. Deasupra adaugam umplutura, o intindem uniform si rulam cu ajutorul foliei. Rulada trebuie lasata la rece 3-4 ore si apoi se taie feliute.

7Retete aperitive Empty Re: Retete aperitive Mier 4 Iun 2014 - 14:09

MNiko

MNiko
Admin
Admin

Eu n-am facut si nici n-am  mai mancat niciodata pana acum. Sunt superbe. Le-am facut atunci ca garniture la musaca, dar mi-am dat seama ca sunt perfecte pt un platou cu aperitive la o petrecere acasa.

Coca, m-am ciocnit de tine. Suna interesanat rulada asta. Poate o incerc si eu curand.

https://mniko.blogspot.com/

8Retete aperitive Empty Re: Retete aperitive Mier 4 Iun 2014 - 14:47

coca

coca
Activ
Activ

Sa o incerci negresit. Eu, la o petrecere, i-am dat gata pe toti cu aceasta rulada.

9Retete aperitive Empty Re: Retete aperitive Dum 21 Sept 2014 - 19:53

luminita.predoi

luminita.predoi
Activ
Activ


BRIOSE PIZZA

4 oua
4 linguri ulei
8 inguri de faina
sunca
cascaval
ciuperci
masline
sare, piper
praf de copt
Sunca,cascavalul se taie cubulete.
Bate oualele cu sare, adauga ulei, faina , praful de copt . Se adauga sunca, cascavalul, ciupercile, maslinele.
Se umple hartiade briose trei sferturi si dau la cuptor 25-30 de minute

Continut sponsorizat



Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum