RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.
RE-CREATIV
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Retete siropuri

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Retete siropuri Empty Retete siropuri Vin 6 Iun 2014 - 10:10

MNiko

MNiko
Admin
Admin

Retete pentru siropuri de pus in camara

https://mniko.blogspot.com/

2Retete siropuri Empty Re: Retete siropuri Vin 6 Iun 2014 - 10:12

MNiko

MNiko
Admin
Admin

Sirop de trandafiri


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

 Siropul are o culoare minunata, roz, dupa cum se vede in sticla. Diluat cu apa nici nu pare suc, dar gustul este deosebit.
Ingrediente: 60 flori de trandafir de dulceata, 10 fori de trandafiri grena bine parfumati, 4 l apa, sare de lamaie, zahar

Preparare: Se aleg petalele de trandafiri fara a le inlatura partea alba, se freaca cu zare de lamaie si se pun la fiert cu apa indicata in reteta. Dupa zece minute de fiert in clocote mici, se acopera vasul si se lasa la rece pana a doua zi
Se strecoara printr-o sita deasa sau tifon dublu. La fiecare litru de zeama se adauga un kilogram de zahar si se pune la fiert, la foc mic pana se topeste zaharul, apoi mariti flacara, lasand siropul sa fiarba in clocote timp de 10 minute.  Amestecati mereu cu o lingura de lemn curata ori de cate ori observati ca spuma formata la fierbere creste in volum.
Pentru distrugerea cu siguranta mai mare a fermentilor se recomanda ca pentru fiecare litru de zeama sa puneti 1,250 kg de zahar.
Siropul obtinut se toarna cald in sticle cu capac si se lasa la racit in paturi
Mai multe poze din timpul prepararii am pus pe blog.

https://mniko.blogspot.com/

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum